Ce îți putem promite?
O recuperare de 5 stele pentru genunchi, de acasă.

Kinetoterapeutul tău virtual cu 990 RON/lună

Program susținut de

NN-logowhite

Clienții NN au până la -20% discount. Descarcă oferta aici și rezervă-ți locul completând formularul

Te ajutăm să te recuperezi de acasă sub îndrumarea unui kinetoterapeut!

Te-ai lovit de aceste probleme?

Mersul la clinică

Nevoia de a te deplasa zi de zi într-o clinică de kinetoterapie creează un disconfort major. Vei fi nevoit să folosești cârjele și vei avea zi de zi nevoie de ajutor din partea familiei și a prietenilor.

Timpul pierdut pe drumuri

Drumul până la clinică și înapoi îți va consuma mai mult timp și energie decât antrenamentul propriu-zis. În timp, costurile transportului şi al şedinţelor de kinetoterapie, alături de timpul pierdut în trafic vor cântări enorm şi te pot forţa să accepți o recuperare parțiala.

Costurile ridicate

Costurile ascunse ale recuperării îți pot crea surprize neplăcute, dacă nu ești precaut. Un român plătește în medie 70 Ron pentru o ședința de kinetoterapie și în funcție de distanța pe care o are de parcurs, între 10-30 Ron pentru a ajunge la clinică și înapoi acasă.

Slider

re.flex îţi dă şansa să ai o recuperare premium din confortul casei tale

Transformă-ți recuperarea într-o poveste cu final fericit

Află ce înseamnă o experiență de recuperare premium, de la pacienții care au folosit re.flex.

+31%

Mai multe ședințe
de kinetoterapie

-2.5 ore

Salvate la fiecare
antrenament

-50%

Costul dedicat
recuperării

-90%

Costurile pentru
transport

Slider

+31%

Mai multe ședințe de kinetoterapie

Cu re.flex poți lucra de unde dorești și la ce ora dorești. Iar dacă protocolul și starea de sănătate îți permit, poți lucra chiar și de 2 ori / zi, pentru a accelera recuperarea.

Rezultatele au fost publicate în revista de cercetare științifică SIC (Nr. 28, publicată în septembrie 2019)”

-2.5 ore

Salvate la fiecare antrenament

În funcție de orașul unde locuiești și distanță pe care o ai de parcurs până la clinică, timpul pe care îl vei avea de investit variază. Un lucru sigur e că pentru fiecare antrenament va trebui să te schimbi de hainele de casă, să parcurgi drumul până la clinică și să te schimbi din nou, înainte și după antrenament. Datele prezentate reprezintă timpul mediu ce a fost raportat de către pacienți, în testimonialele de mai jos.

-50%

Costul dedicat recuperării

O ședința de kinetoterapie într-o clinică te costă între 60 și 100 RON / ședința. Cu re.flex, costurile se înjumătățesc, iar prețul pentru fiecare ședința este 33 RON și poate ajunge până la 16.5 RON, dacă protocolul și starea de sănătate îți permit să lucrezi de 2 ori pe zi. Datele exprimate reprezintă rezultatul unei cercetări de piață realizată pentru re.flex în anul 2019, de către o firmă de consultanță.

-90%

Costurile pentru transport

re.flex te ajută să reduci semnificativ, daca nu in totalitate, costurile de transport, deoarece îți vei putea face ședințele de kinetoterapie de acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi. În cazuri excepționale, kinetoterapeutul care te monitorizează poate decide să îți prescrie o procedura clinică.

Când ai nevoie de re.flex

Parcurgi un program de recuperare

Distanţa/traficul sunt o problemă

Vrei să profiţi de avantajele tehnologiei

Slider

Cum arată experiența re.flex

Echipament re.flex 2
Kinetoterapie re.flex
 • 33 RON / ședință
 • Disponibil NON-STOP 24/7
 • Accesibil indiferent de locație
 • Asistență în timp real
vs
Kinetoterapeut la domiciliu
Kinetoterapeut la domiciliu
 • 80-120 RON / ședință
 • Disponibil doar în anumite zone
 • Depinzi de programul kinetoterapeutului
 • Nu poți pleca din oraș
Kinetoterapie de grup, în clinică
Kinetoterapie de grup, în clinică
 • 60-100 RON / ședință
 • Ai nevoie de o programare
 • Program redus în weekend
 • Atenția kinetoterapeutului e limitată
Slider

Experiența unei recuperări din casa ta!

Interviu cu un kinetoterapeut

Totul începe cu un interviu alături de un kinetoterapeut cu experienţă, care va analiza diagnosticul dat de medic şi va stabili protocolul pe care îl vei avea de urmat.

O aplicaţie mobilă

Sistemul re.flex constă în 2 senzori de mişcare, conectaţi la o aplicaţie de telefon mobil sau tabletă, cu două module: unul pentru pacienţi şi unul pentru terapeuţi.

Doi senzori de mișcare

Senzorii se ataşează cu ajutorul unor benzi elastice pe piciorul afectat şi monitorizează 3D mişcările efectuate. În aplicaţie vei regăsi exerciţiile pe care le ai de făcut, conform protocolului de recuperare.

Exerciții în timp real

În timp ce lucrezi, vei primi notificări vocale şi vizuale, pentru a şti la fiecare repetare dacă mişcarea a fost executată corect. Pentru întrebări şi sfaturi, există o zonă de mesagerie în care poţi discuta direct cu kinetoterapeutul tău.

Un kinetoterapeut te monitorizează

Recuperarea este în permanenţă monitorizată de la distanţă de către un kinetoterapeut, care are acces la o serie de rapoarte de activitate şi progres. Terapeutul va folosi datele înregistrate de senzori pentru a putea personaliza programul, în funcţie de progresul şi obiectivele tale.

Raport complet pentru medicul tau

Medicul tau va avea la dispoziţie un raport al recuperării tale, care alături de observaţiile terapeutului, vor aduce un plus de obiectivitate în evaluarea progresului.

Slider

Kinetoterapeutul tău virtual cu
990 RON/luna

Completează formularul și începe recuperarea!

Întrebări frecvente

Intrebari frecvente

re.flex dispune de protocoale de recuperare care acoperă 95% din afecţiunile genunchiului şi şoldului, fie operate sau neoperate. Protocoalele respectă standardele internaţionale şi au fost realizate alături de cele mai importante spitale şi universităţi din Europa.

Pe tot parcursul recuperării cu re.flex, un coleg din echipa de kinetoterapie te va ajută să descoperi soluția și să îți va răspunde la întrebări medicale. Îi poți scrie direct în aplicație. Mai mult decât atât, kinetoterapeutul te va motiva și încuraja, pentru a trece mai ușor peste momentele grele ale recuperării.

Foarte simplu. Sistemul re.flex îți oferă asistență vocală, vizuală și auditivă în timp real, la fiecare repetare. Astfel vei învață să execuți corect exercițiile și să iei întotdeauna note mari.

Pentru a folosi sistemul ai nevoie de un telefon mobil iPhone sau o tabletă iPad, cu iOS 12 sau mai nou. Dacă nu ai unul, nu e nicio problemă. Menţionează acest lucru şi vei primi un dispozitiv, fără costuri suplimentare.

Un reprezentant medical va prelua datele tale personale şi va plasa comanda. Dispozitivul va sosi prin curier, direct la uşa ta.

Plata cu cardul, transfer bancar sau plata în numerar, direct la curier.

Foarte simplu, când perioada de închiriere a expirat, vei chema un curier să ridice dispozitivul.

re.flex Romania

Calea Plevnei Nr. 139, Sector 6, Bucuresti
Email: hello@reflex.help
Telefon: 0743461785

Kineto Tech Rehab SRL
RO 34842046
J40/9490/2015

Call Now Button